לביבות לטקס כפריות נפלאות

בחנוכה אוהבים להתענג על סופגניות מתוקות, אבל יש גם את הלטקס – לביבות תפוחי האדמה. המתכון הבא מורכב יותר מתפוחי אדמה (שבעצם לא נמצאו בו כלל), אבל לא רק הטעם שלהם, אלא גם צורת ההגשה הופכים את הדבר הזה למשהו נפלא לקראת החנוכה הקרב. רק הצמדו להוראות ההגשה.

מרכיבים:
אופן ההכנה:
  1. שמים בקערה את הגבינות המגורדות, עשבי התיבול, הקמח, המלח והפלפל שחור ומערבבים הכל היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. בכלי נפרד שמים את שמן הזית, השום, מיונז, חרדל, קטשופ, סוכר והחומץ ומערבבים היטב. מניחים בצד.
  3. מחממים מחבת עם שמן קנולה, וע"י כף יוצרים את קציצות הלטקס בקוטר של 8-9 ס"מ. מטגנים עד להשחמה מכל צד. מעבירים לנייר סופג.
  4. ההגשה (אישית או בצלחת מרכזית):
  5. מניחים את פרוסות העגבניות בצלחת, עליהן את הלטקס ומעל את טבעות הבצל הסגול. מזלפים מעל הכל את הרוטב שהכנו ומקשטים בעלי בזיליקום או פטרוזיליה.
  6. מגישים חם.
באדיבות השף ניסים אברג'ל – אתר המתכונים גרפוד.
Exit mobile version