לביבות מרוקאיות – ספינז’

לביבות מרוקאיות – ספינז’

לחג החנוכה הקרב, הסופגניות המרוקאיות המצויינות. רק היזהרו במהירות האכילה!

המרכיבים:

  • 1000 גרם קמח
  • 800 מ”ל מים (כ 1/2 3 כוסות)
  • 50 גרם שמרים יבשים (כ 2 כפות)
  • 1 כפית מלח
  • 2/3 כוס סוכר (כ 1/2 4 כפות)
  • שמן צמחי לטיגון

אופן ההכנה:

  1. ערבבו את כל המרכיבים (מלבד השמן) יחד בקערה ולושו עד לקבלת בצק דביק.
  2. כסו והתפיחו כ 60 דקות.
  3. הרתיחו שמן עמוק בסיר. לאחר שהשמן רתח, הנמיכו את הלהבה.
  4. צרו כדורים מהבצק ובתוך כל כדור צרו בעזרת האצבעות חור במרכז. בשעה שאוחזים את הבצק באוויר, הרחיבו את החור מעט מעט תוך כדי סיבוב הבצק.
  5. הכניסו לשמן וטגנו עד להזהבה. הפכו לצד השני והזהיבו.
  6. פזרו אבקת סוכר והגישו עם כוס תה חם ונענע.
באדיבות אתר המתכונים – גרפוד.

2 תגובות

  1. משה ביטון

    תענוג לקרא את הכתבות, מי יתן ותהיה פרנסה טובה בריאות וביאת משיח צדקנו במהרה בימינו אמן כן יהי רצון.

    • שלמה אברגל

      בס”ד
      משה היקר.
      תודה רבה על דבריך החמים. אנו שמחים שאתה ועוד רבים אחרים נהנים מהאתר.
      יהי רצון שברכותיך יתגשמו במלואם ונזכה לראות פני משיח צדקנו במהרה, אמן.