קרקרים ביתיים מקמח מלא

לא תאמינו מה הקרקרים הבריאים והטעימים הללו, מסוגלים לעשות לכם, מי שמתחיל לאכול פשוט קשה לו להפסיק.

אפשר לאכול אותם עם מתוק, מלוח, חם, קר, יבש ורטוב וזה פשוט… נעלם.

החומרים:
אופן ההכנה:
  1. להכניס את כל החומרים היבשים לקערה. להוסיף כוס וחצי מים רותחים וחצי כוס שמן. לערבב עד לקבלת עיסה נוחה (אם מרגישים שהעיסה קשה, אפשר להוסיף מעט מים רותחים ומעט שמן).
  2. לרדד את הבצק דק ובצורה מלבנית. לחתוך לרצועות ארוכות (כאורך תבנית האפיה) של 3 ס"מ רוחב בערך. אח"כ לחלק כל רצועה ל-3 חלקים שוים.
  3. לאפות בחום של 180 מעלות, כ-20 דקות, עד להזהבה.
Exit mobile version