קציצות ברוטב

הנה לכם עוד משהו לליל החג, משהו שילדים מאד מאד אוהבים!

לתערובת הקציצות:

לרוטב העגבניות:

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את כל תערובת הקציצות. יוצרים קציצות עגולות בגודל שזיף ומטגנים קלות בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה יפה.

מכינים את הרוטב:

  1. מטגנים בסיר בגודל בינוני את שיני השום עד שמתחילים להריח אותן.
  2. מוסיפים את העגבניות הקלופות ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה
  4. מתבלים וממשיכים לבשל עד שהעגבניות מתרככות לגמרי " ונמסות" לרוטב. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  5. מוסיפים פנימה את הקציצות ומבשלים עוד כ- 10 דקות.
  6. מגישים חם על פסטה או אורז חם . בתיאבון !
Exit mobile version