פרגית על האש

Grilled_spring_chicken

הכותרת לא משהו, אבל הפרגית הזו היתה חלק מסעודת פורים האחרונה אצלי בבית, והתגובות היו כאלו שאי אפשר להתעלם.

וגם אם תגידו "אה… חושב שהמציא את הגלגל, כבר מכירים!", אז תדעו לכם שאחרי שהילדים טרפו את זה, נראה לי שהמצאתי את הגלגל.

המצרכים (6 מנות):

למרינדה:

אופן ההכנה:
  1. שמים בסיר את הפרגיות עם כל חומרי המרינדה. מערבבים הכל בידיים שהפרגיות יהיו מכוסות היטב ברוטב.
  2. מניחים בצד (לא חייב במקרר) כ- 5 שעות לספיגת טעמים.
  3. מדליקים את המנגל (גם החשמלי – זה יוצא טעים מאד). צולים היטב כ- 10 דקות מצד אחד וכ- 5 דקות מצד שני.
  4. מגישים חם.
Exit mobile version