פרנץ’ טוסט נהדר גם כארוחת ערב מלוחה, כדאי להגיש עם שמנת חמוצה או יוגורט ופירות חתוכים.
מצרכים:
- 4 פרוסות חלה מתוקה
- 2 ביצים
- 1/2 כוס חלב
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 שן שום כתושה
- כף בצל ירוק קצוץ או בצל סגול
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- אחרי שחיממנו את המחבת על אש בינונית-גבוהה והוספנו שמן, מערבבים את הביצים עם החלב.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, שום ובצל ירוק. מערבבים עד כדי בלילה אחידה וטובלים כל פרוסה בבלילה משני צידיה.
- מניחים על המחבת החמה, מוודאים שקיבלנו את הצבע הזהוב ואת הקראנצ’יות.
טיפ:
בזמן שהפרוסות חמות, אפשר לגרד מעל מוצרלה, בהחלט מוסיף למליחות ולמרקם.