פסטה עם פטריות

ארוחת פסטה היא ארוחה שבדרך כלל עוברת לנו בשולחן תוך כדי לעיסה. היא בשביל להרגיע את הילדים ותוך כדי גם את ההורים. אבל אפשר להכין את הפסטה גם בשונה מהדרכים המקובלות של רוטב עגבניות עם גבינה או לחילופין בשר.

הנה מתכון מעניין של פסטה עם פטריות בתבלון מעניין.

הרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים בסיר בינוני ומבשלים את הפסטה אל-דאנטה. מוציאים מהמים מסננים ומייבשים.
  2. שמים בסיר את השמן, השום, התימין הרוזמרין והפטריות, מערבבים ומבשלים על אש בינונית עד שהפטריות מתרככות והשום והעלים מפיצים ריח חזק.
  3. מוסיפים את מרק העוף ומי הפסטה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מכניסים את הפסטה אל סיר הרוטב, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
  5. מניחים לספיגת טעמים ומשפרים תיבול.

באדיבות אתר המתכונים גרפוד.

Exit mobile version