פיצה כרובית

כמה פעמים רציתם לאכול פיצה חמה ומפתה, אך מנעתם זאת מעצמכם בטענה שיש בה כל כך הרבה בצק, שזה לא יהיה שווה את הטעם.
ובכן, מהיום אתם לא צריכים להתפשר, משום שתוכלו ליהנות מאותו הטעם הנהדר ללא הבצק! הכירו את המתכון המושלם לפיצה כרובית!

מצרכים:

1 ראש כרובית

1 ביצה

1 כוס תערובת גבינות איטלקיות (מוצרלה, פרובולונה, רומנו, אסיאגו) מגוררות

2 כפות רוטב פסטו

1 כפית אורגנו

½ כפית מלח שום

½ כפית פלפל שחור

קמצוץ פפריקה

1 כוס רוטב לפיצה

אופן ההכנה:

Exit mobile version