עוף ברוטב סויה, דבש וקשיו

המראה של העוף הזה אחר שהוא מוכן הוא פשוט מדהים, הריח מסחרר והטעם… אי אפשר לעמוד בפיתוי. לסגפנים שביננו – אל תכנסו הביתה כשמכינים את זה.

המרכיבים (ל- 8 מנות):

למרינדה:

למשך הבישול:

אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומורחים על חלקי העוף בצורה אחידה. מניחים לשעתיים לספיגת טעמים.
  2. מטגנים בשמן זית את חלקי העוף על אש גבוהה מאד (רצוי על להבת טורבו) כחמש דקות מכל צד.
  3. מכסים ומורידים את האש ומבשלים כ- 40 דקות.
  4. מוסיפים את הקשיו ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
  5. מפזרים את הבצל ירוק ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
  6. מגישים חם.
המתכון באדיבות אתר המתכונים – גרפוד
Exit mobile version