עוגיות נפוליאון ממכרות

לא מרזה במיוחד, אבל נו, טוב, בשבת מותר להתפנק.

מצרכים למתכון:
אופן ההכנה:
  1. מקציפים בקערת המיקסר עם וו הקצפה את כל המצרכים מלבד בצק העלים לקרם יציב.
  2. פותחים את בצק העלים על משטח עבודה וקורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות רגיל (אפשר גם עם כוס).
  3. מסדרים את עיגולי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 200 מעלות רק עד להזהבה.
  4. מוציאים מהתנור ונצנן את עיגולי הבצק שלנו.
  5. לאחר שהצטננו, פותחים בעדינות כל עיגול בצק עם סכין, ממלאים בקרם ובוזקים אבקת סוכר.
Exit mobile version