מרק עגבניות קל הכנה

מרק מהביל טעים ומתאים במיוחד לחורף הדופק בחלוננו.

החומרים (6 מנות):
אופן ההכנה:
  1. לסיר בישול עמוק, מכניסים את העגבניות, הבצל, הציפורן ומרק העוף ומביאים הכל לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות.
  2. טוחנים הכל בעזרת בלנדר ידני.
  3. בינתיים, במחבת קטנה, ממיסים את המחמאה ומוסיפים לה את הקמח. מערבבים היטב עד ליצירת בלילה חלקה. לא מכבים עדיין את האש.
  4. לוקחים כף מצקת אחת מציר העגבניות הטחון ויוצקים על בלילת החמאה והקמח. מערבבים היטב עד למיצוק הבלילה.
  5. מוסיפים את הבלילה של הקמח והחמאה אל סיר מרק העגבניות, מערבבים.
  6. מוסיפים את המלח והסוכר, מערבבים ומבשלים עוד מספר דקות.
  7. מגישים חם בצד לחם לבן טרי או בתוספת קרוטונים.
Exit mobile version