מוס שוקולד בסיסי

Chocolate Mousse

כל כך קל וטעים. קינוח אולטימטיבי לכל סעודה.

אצלינו מוותרים על הריץ'. אבל מי שרוצה שיחזיק נפח – שתוסיף.

החומרים:
אופן ההכנה:
  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. מוציאים מהקערה, ומקציפים גם את הריץ. מאחדים ביניהם.
  2. בסיר כפול ממיסים את השוקולד.
  3. מוציאים על השיש. מערבבים את החלמונים היטב ואס- במהירות רבה (שלא יהיה לנו חביתה)- מערבבים את השוקולד עם החלמונים.
  4. מאחדים את השוקולד עם התערובת.
  5. מקפיאים.
Exit mobile version