מאפינס גזר ושוקולד

קל להכין, טעים, אהוב על ילדים, ובעיקר – בריא!

מצרכים:
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור ל-170-180 מעלות.
  2. מערבבים רסק תפוחים, שמן, סוכר ווניל לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח, שיבולת שועל, מלח ואבקת אפיה.
  4. קוצצים את השוקולד המריר לחתיכות גדולות מאוד (חותכים כל קוביה בערך ל-4).
  5. מפזרים אל תוך הבלילה שוקולד קצוץ, גזר ואגוזים, ומערבבים עד שהפיזור שלהם אחיד.
  6. מעבירים לתבנית שקעים עם מנז’טים. כדי לחלק את התערובת באופן שווה בין השקעים אפשר להשתמש בכף.
  7. מחממים תנור ל-170-180 מעלות.
  8. אופים במשך כ-25 דקות עד התייצבות והזהבה.
  9. אם אוכלים את העוגות כשהן קצת חמימות השוקולד יהיה רך ונוזלי. אם שומרים אותן בקירור הוא יתקשה קצת.
טיפים:
Exit mobile version