לביבות תירס מדהימות

ילדים אוהבים בטירוף! בתוספת רוט מייפל מיוחד זוהי מנה מיוחדת במינה. מתאים לתשעת הימים.

לכ-20 לביבות:

להגשה:

למייפל צ'יפוטלה:

אופן ההכנה:
  1. מכינים מייפל צ'יפוטלה: מערבבבים את כל החומרים בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה בלי להביא לרתיחה 15 דקות. מצננים.
  2. במעבד מזון טוחנים את התירס. מעבירים לקערה ומערבבים עם יתר החומרים.
  3. במחבת או על פלנצ'ה מטגנים/צולים בכל פעם מעט מהתערובת. הופכים באמצע עד שהפנקייק זהוב משני צדדיו (כדקה מכל צד).
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  5. מעבירים לתבנית ומפזרים את שאר המוצרלה. מכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה, מוציאים ומעבירים לצלחת.
  6. מקשטים כל לביבה במעט קרם צ'ילי, מזלפים מייפל צ'יפוטלה ובוזקים כוסברה.
Exit mobile version