חזה עוף ברוטב מתוק פיקנטי – לראש השנה

זהו מאכל מצויין לראש השנה – יש בו גם טעם מתוק אבל גם פיקנטיות מעניינת. מוגש כמנה נוספת בצד מנה עיקרית של בשר. כמו נשנוש.

החומרים (8 מנות):

חזה עוף מעוף 1 – מנוקה וחתוך לרצועות עבות באורך כ- 5 ס"מ ובעובי כ- 2 ס"מ

לרוטב:

2 כפות סוכר חום

2 כפות דבש או סילאן

1 כף רוטב סויה

3 שום כתוש

2 כפות שמן זית

1 כפית ג'ינג'ר טחון

1 כפית צ'ילי גרוס

1/4 כפית מלח

1 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כוס שמן לטיגון

1/4 כוס מים רותחים

לקישוט:

שומשום קלוי מעט על מחבת

אופן ההכנה:

Exit mobile version