גלידת סורבה לימונענע ביתית

מתכון קל, מרענן פשוט ומומלץ לימי הקיץ. שימו לב – בכדי להגיע לרמת הקפאה ללא מכונה יהיה עליכם להמתין מספר רב של שעות.

החומרים:
אופן ההכנה:
  1. בסיר קטן על אש נמוכה מביאים לרתיחה מים וסוכר. ממשיכים ברתיחה עד שהסוכר נמס לחלוטין.
  2. מעבירים את הלימון הסחוט לבלנדר יחד עם צרור נענע שטופה וטוחנים היטב.
  3. מעבירים את הלימונענע לקערת מיקסר ובוחשים על מהירות נמוכה.
  4. מוסיפים לקערה בהדרגה את מי הסוכר שלנו. בשלב הזה מומלץ לעצור ולטעום מידי פעם בכדי לבדוק את דרמת המתיקות. במידה והמיץ מספיק מתוק ניתן להפסיק להוסיף מי סוכר.
  5. מעבירים את מיץ הלימון המתוק שהכנו לקערה גדולה ומכניסים להקפאה למשך שעה, מוציאים ומערבבים טוב בעזרת כף או מזלג.
  6. מכניסים למקפיא למשך 4-6 שעות ובכל שעה מערבבים היטב עד להקפאה מלאה.
Exit mobile version