גלידת הפתעות

כל ביס חגיגה ילדותית!

חומרים:
אופן ההכנה:
  1. בקערה בינונית ערבבו קקאו + סוכר ומלח. הוסיפו חלב .
  2. טרפו עד שהקקאו והסוכר נמסים לגמרי.
  3. הוסיפו שמנת ותמצית וניל לתערובת. ערבבו היטב וצננו במקרר לפחות שעתיים עד לילה.
  4. העבירו את התערובת למכונת גלידה ביתית והכינו לפי הוראות היצרן. מעט לפני סיום ההכנה התחילו להוסיף פנימה את כל התוספות – מרשמלו, קרקרים ושוקולד .
התוצאה: גלידה קרמית, רכה ומלאה בהפתעות עם כל ביס.
Exit mobile version