גלידת אבטיח

Watermelon ice cream

שילוב של אבטיח וגלידה – פשוט נפלא!

החומרים ( 6 מנות):
אופן ההכנה:
  1. טוחנים את האבטיח עם הסוכר. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים
  2. מחממים את התערובת במיקרוגל במשך 30 שניות, כדי להיות בטוחים שהסוכר נמס. מערבבים שוב.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז (או קרם הקוקוס) ומערבבים.
  4. מקציפים את השמנת המתוקה, ומקפלים את הקצפת לתוך תערובת האבטיח.
  5. מקפיאים עד שהגלידה מתייצבת.
קישוט:

מקשטים בשוקולד צ'יפס (כמו גרעינים שחורים).

גיוון:

אפשר להכין את הגלידה גם עם מנגו, בננות, מלון או שילוב ביניהם.

Exit mobile version