ג'לאטו שוקולד-פיסטוק

אז מה נשאר לנו מסדרת הגלידות האיטלקיות הנהדרות הללו שהובאו השבוע? הטופ: שוקולד פיסטוק.

החומרים (15 מנות של חצי כוס):
אופן ההכנה:
  1. בסיר גדול מערבבים יחד את הסוכר, החלב, השמנת והחלמונים.
  2. מוסיפים לתערובת החלב את השוקולד המריר.
  3. מחממים על אש בינונית, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת סמיכה (כ-20 דקות).
  4. מסירים את הבלילה מהאש.
  5. מוסיפים את תמצית הוניל.
  6. מניחים את הסיר בקערה של מי קרח, ונותנים לו לעמוד עד שהתערובת מתקררת. מערבבים לסירוגין.
  7. מכסים את התערובת בניילון נצמד.
  8. מכניסים למקרר למשך 4 עד 24 שעות, או עד לקבלת פודינג קר לחלוטין.
  9. מוסיפים את הפיסטוק לתערובת הפודינג הקרה, ממש לפני ההקפאה.
  10. מכניסים את הפודינג להקפאה, עד לקבלת גלידה.
Exit mobile version