בשר קשתית עם עצם ברוטב אסייתי עסיסי

השף ניסים אברג'ל, העביר לנו כאן מתכון מדהים. ניסינו בבית וזה פשוט מעדן נפלא למנה עיקרית חגיגית פשוטה וקלה להכנה.

הגישו את המנה הזו בשלמותה וחתכו אותה על השולחן לפני האורחים או בני הבית. ניחוחות הבשר האסייתיים יגרו את החושים ויבטיחו הנאה מושלמת.

המרכיבים:
אופן ההכנה:
  1. שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים היטב.
  2. שמים נייר אפיה על מגש, מורחים את הבשר בכל התערובת ושמים במגש.
  3. מכניסים לתנור גריל שחומם מראש ל- 230 מעלות למשך 20 דקות.
  4. עוטפים את התבנית עם נייר כסף ומנמיכים את חום התנור ל 140 מעלות.
  5. אופים בתנור למשך 3 שעות.
  6. מגישים שלם על קרש חיתוך, מלווה באורז ואפונת גינה.

הערות:

בשר הקשתית הוא בשר שומני, אולם חשוב מאד לא להוריד את השומן לפני הבישול, אלא רק לאחריו. ולמי שאוהב את השומן (כמוני) מומלץ להשאיר אותו גם לסעודה ולא להוריד בכלל.

המתכון באדיבות השף ניסים אברג'ל – אתר המתכונים גרפוד

Exit mobile version