בטטות קטנות בשמן זית ואורגנו

את התוספת המרהיבה הזו עשינו בפעם הראשונה בצורה של קוביות בטטה. אבל כמה שזה היה טעים זה גם היה עיסה, כי הבטטות מתרככות מהר. אבל כשהן שלימות זה יוצא פרפקט.

המצרכים (6 מנות):

אופן ההכנה:

  1. מחממים את שמן הזית בסיר טפלון שטוח.
  2. מוסיפים את הבטטות השלימות ומטגנים כחמש דקות תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים את השום ומטגנים כדקה תוך כדי ערבוב.
  4. מפזרים מלח, פלפל שחור ואורגנו ומטגנים עוד כדקה.
  5. מוסיפים כרבע כוס מים לתוך הסיר מכסים ומרתיחים.
  6. מורידים לאש קטנה ומבשלים כ 20 דקות.
  7. בודקים שהבטטות התרככו (לא רכות מידי, אך מבושלות דיין).
המתכון באדיבות אתר המתכונים – גרפוד
Exit mobile version