בטטות בעשבי תיבול

תוספת מעניינת, מתקתקה וקרנצ'ית לארוחת החג.

החומרים:

4 בטטות בינונית חתוכות לחצאי פרוסות בעובי של 1.5 ס"מ

לתיבול:

1 כפית סוכר חום

2 כפיות פפריקה מתוקה

1/ כפית פלפל שחור

1/2 כפית מלח

1/2 כוס של עשבי תיבול טריים קצוצים: בזיליקום, כוסברה, פיטרוזילה, טימין, אורגנו (מה שבא לכם)

או לחילופין

1/4 כוס של תערובת עשבי תיבול יבשים: בזיליקום, כוסברה, פטרוזיליה, טימין, אורגנו (מה שבא לכם)

3 כפות שמן זית

אפשרות לתוספת:

4 בצלים קטנים מחולקים לרבעים

אופן ההכנה:

Exit mobile version