אורז עם בשר וכוסברה – בחש בוכרי

אין על הבחש הבוכרי. זה או לאהוב אותו או ממש לא. אבל לדעתי, זה הוא אחד המאכלים הטעימים ביותר שישנם בכלל!

מצרכים (10 מנות):

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל החתוך בשמן עד להזהבה קלה בלבד (!).
  2. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-25 דקות תוך כדי ערבוב (שלא יווצרו גושים).
  3. מוסיפים 7.5 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים מלח ופלפל שחור.
  5. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
  6. שוטפים את האורז, מסננים ומוסיפים.
  7. מבשלים על אש גבוהה כ- 10 עד 15 דקות ללא מכסה, עד לאידוי רוב המים. מערבבים מידי פעם.
  8. לאחר שרוב המים התאדו, מכסים את הסיר ומעבירים לאש נמוכה מאד (על הכירה הקטנה), ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
  9. מוזגים לצלחות ונהנים מהתוצאות.
  10. אפשר להגיש עם עגבניות טחונות.

שדרוגים:

ניתן להוסיף ולטגן עם הבשר כ- 200 גרם טחול עוף. אל תיבהלו. זה טעים – משהו משהו!

Exit mobile version