אורז ללא שם

לא יודע איזה שם לתת למאכל הזה, אז קראתי לו אורז ללא שם. אבל השם המשעמם הזה הוא בניגוד גמור למאכל עצמו. אז אשמח להצעות. שלחו תגובות והציעו לי איך לקרוא לו.

החומרים (8 מנות):

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל עד להשחמה, מוציאים ומניחים בצד.
  2. בשמן שנותר, מטגנים את האורז קלות, כ 2-3 דקות.
  3. מוסיפים את הגזר והכרוב ומטגנים עוד 2-3 דקות תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את החומוס ואת העדשים הכתומות וממשיכים לטגן עוד 1-2 דקות תוך כדי ערבוב.
  5. מוסיפים את הבצל ירוק ומטגנים עוד כדקה תוך כדי ערבוב.
  6. מכסים את הכל במים, מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים ומרתיחים.
  7. מבשלים כרבע שעה עד 20 דקות.

הגשה:

המתכון באדיבות אתר המתכונים – גרפוד
Exit mobile version