רצועות בשר עם ירקות

הנה לכם מנה מעניינת וטעימה במיוחד, צבעונית וחגיגית לשבתות ומועדים. הגישו אותה בתוספת של אורז לבן או איטריות.

מובטח שתהנו!

המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:
  1. הכניסו את הבשר לסיר עמוק וכסו אותו במים עם הפלפל השחור והרתיחו. הנמיכו לאש קטנה ובשלו כשעתיים ו- 45 דקות.
  2. הוציאו את הבשר וסננו מהמים. קחו כוס ממי ציר הבשר ושימו בצד.
  3. בסיר טפלון רחב טגנו את הבצל עד שנעשה שקוף. הוסיפו את רצועות הבשר וטגנו מספר דקות תוך כדי ערבוב.
  4. הוסיפו את כוס מי ציר הבשר והרתיחו.
  5. הוסיפו מלח ופלפל שחור.
  6. הוסיפו את הגזר והגמבה וערבבו הכל היטב ובזהירות – שהבשר לא יתפרק.
  7. כסו את הסיר והביאו לרתיחה. הנמיכו לאש קטנה ובשלו כ- 15 דקות.
  8. פזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ובשלו עוד כ- 5 דקות עם מכסה.
בתיאבון!
המתכון באדיבות אתר המתכונים – גרפוד
Exit mobile version