פלאפל הכי טעים

פלאפל הכי מתאים לתשעת הימים. ארוחה מזינה לילדים בימי החופשה. ייצא לכם פלאפל טעים כמו שלא אכלתם מעולם  וזו הבטחה!

המצרכים (ל-25 כדורים בערך):
אופן ההכנה:
  1. שוטפים ומסננים את גרגרי החומוס ומכניסים למעבד מזון, עם השום, הבצל והתבלינים (אם יש לכם מטחנת בשר אז עדיף להשתמש בה ואפשר לוותר על כל הלחם או על חלקו). מעבדים עד לקבלת מרקם משחתי גס ולח. אם צריך מוסיפים קצת מים.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. כדאי לטעום את התערובת – אל תבהלו, הטעם צריך להיות עז יותר מהתוצאה הסופית.
  3. מכסים ומניחים בצד (הכי טוב במקרר) לחצי שעה עד שעה.
  4. מחממים שמן עמוק (צריך להיות חם אבל לא רותח).
  5. מוסיפים את הסודה לשתייה לתערובת ומערבבים היטב.
  6. צרים כדורים (מגלגלים בין ידיים לחות) ומטגנים עד להשחמה יפה. בכל מקרה התחילו מטיגון של קציצה אחת – טגנו, טעמו ותקנו את התערובת לפי צורך.
טיפים:
Exit mobile version