עוגיות שוקולד צ'יפס – חומוס

לפני שאתם עושים פרצוף למשמע החומוס בעוגיות שוקולד צ'יפס, תשמחו לגלות שתפקידו הוא להחליף את הקמח הלבן המסורתי, שרבים מאתנו מנסים להימנע ממנו. העוגיות האלה מכילות כמות רבה של סיבים וחלבונים, וכל מי שרגיש לגלוטן יכול ליהנות מהן ללא חשש.

מצרכים:

תרסיס שמן

425 גרם גרגירי חומוס (מפחית שימורים, או שהושרו במים למשך 24 שעות)

½ כוס חמאת שקדים או חמאת בוטנים

⅓ כוס סירופ מייפל או נקטר אגבה או דבש

2 כפיות תמצית וניל

1 ביצה (לא חובה, אולם זה מספק לעוגיות מרקם טוב יותר)

½ כפית מלח

¼ כפית אבקת אפייה

¼ כפית אבקת סודה לשתייה

⅓ כוס + 2 כפות שוקולד צ'יפס

מלח ים לפיזור מעל העוגיות

אופן ההכנה:

Exit mobile version