סלט חצילים, גמבה ובצל

עוד סוג של סלט לקיץ מעניין, מרענן, מרהיב ומעורר תיאבון.

הרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את רצועות החצילים בשמן עמוק עד להשחמה מועטת. שמים בנייר סופג ומעבירים לקערה.
  2. במחבת, מטגנים את הבצל במעט שמן עד שהוא נעשה שקוף. הבצל צריך להשאר מעט קשה ולא זהוב. מוסיפים לחצילים.
  3. מקפיצים את הגמבה במעט השמן שנותר 3-4 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים לחצילים.
  4. מוסיפים כוסברה לימון ומלח ומערבבים.

שדרוגים:

המתכון באדיבות אתר המתכונים – גרפוד
Exit mobile version