מרק נטיפי ביצים סיני

מרק בשרי פשוט ביותר, עם רכיבים פשוטים, ועם טעם הכי פשוט שיש, שביננו – הוא הכי מוצלח.

החומרים (4 מנות):
אופן ההכנה:
  1. הכניסו לסיר מרק 1/2 2 כוסות של מרק העוף, יחד עם המלח, הג'ינג'ר והעירית, ערבבו והביאו לרתיחה.
  2. בינתיים, ערבבו את 1/2 2 כוסות המרק הנותרות עם הקורנפלור עד שהוא נמס לחלוטין.
  3. בקערה קטנה טרפו את 2 הביצים יחד עם החלמון.
  4. מעל סיר המרק, החזיקו מזלג, ודרכו שפכו את הביצים מעט מעט לתוך המרק הרותח. ערבבו את המרק ובשלו 1-2 דקות.
  5. צקו את מרק העוף עם הקורנפלור לתוך סיר המרק וערבבו.
  6. הגישו חם.
Exit mobile version