מרק אבטיחים צונן

ליום קיץ לוהט!

מרכיבים:
אופן ההכנה:
  1. חותכים 1/4 מכמות האבטיח לקוביות בגודל 1/2 1 ס"מ.
  2. חותכים את יתרת האבטיח לקוביות גדולות ושמים בבלנדר. מרסקים עד שמתקבל נוזל אחיד.
  3. מוסיפים לאבטיח המרוסק את הדבש, הלימון והנענע, ומעבדים בבלנדר כ-1/2 דקה, עד שגם הנענע מרוסקת.
  4. יוצקים את המרק לצלוחיות.
  5. מוסיפים לצלוחיות את קוביות הפטה וקוביות האבטיח הקטנות.
  6. מקשטים בעלי נענע ומגישים.
Exit mobile version