כוסות קינוח

קרם גבינה, פירורים ותותים/ דובדבנים/קיווי – בכוסות

מתכון קל ומהיר לקינוח קרם גבינה עם פירורי פתי בר ותותים טריים בכוסות אישיים. ניתן להכין קרם גבינה חלבי.

מצרכים (כ-12 כוסות):

לפתי בר:

לקרם גבינה:

אופן ההכנה:
  1. מרסקים את הפתי בר במג'ימיקס (או בריסוק ידני) לפירורים דקים.
  2. ממיסים חמאה במיקרוגל, שופכים על פירורי הפתי בר ומערבבים היטב, כך שכל הפירורים רטובים.
  3. מקציפים בקערה המיקסר יחדיו שמנת מתוקה, אינסטנט וניל, סוכר וניל וסוכר לבן. נקציף מספר דקות, עד לקבלת קרם סמיך. נוסיף את הגבינה ונאחד בתנועות קיפול.
  4. שוטפים את התותים/קיוי/דובדבנים וקוצצים גס.
  5. מרכיבים את שכבות העוגה בכוסות: שכבת פירורים – תותים – קרם גבינה / קצפת – פירורים – תותים – קרם גבינה / קצפת – תות אחד לקישוט.
  6. את הקינוחים שבכוסות מאחסנים במקרר עד להגשה.
Exit mobile version