אורז השף

קיבלנו פה מתכון לאורז הכי טעים שאכלתם בחייכם. תוספת מדהימה למנת בשר.

החומרים ל 5 סועדים:

אופן ההכנה:

  1. בסיר נפרד מכניסים את המים עם ציר הבקר, מלח, פלפל לבן וכורכום ומרתיחים. טועמים לבדיקת טעם ומשפרים במידת הצורך.
  2. בינתיים, מטגנים את כל הירקות בשמן טיגון קל מאד (לא להזהיב).
  3. מוסיפים את 2 כוסות האורז תוך כדי ערבוב מתמיד, ומטגנים עד שהאורז חם.
  4. מוסיפים את הרוטב הרותח על האורז ומערבבים.
  5. מבשלים כ- 25 עד 30 דקות על אש קטנה.
  6. מגישים חם.

בתיאבון.

המתכון – באדיבות השף ניסים אברג'ל – אתר המתכונים גרפוד
Exit mobile version