מרק בשרי פשוט ביותר, עם רכיבים פשוטים, ועם טעם הכי פשוט שיש, שביננו – הוא הכי מוצלח.
החומרים (4 מנות):
- 5 ציר מרק עוף
- 1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר
- 2 כפות עירית קצוצה
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 1 כפות קורנפלור
- 2 ביצים
- 1 חלמון ביצה
אופן ההכנה:
- הכניסו לסיר מרק 1/2 2 כוסות של מרק העוף, יחד עם המלח, הג'ינג'ר והעירית, ערבבו והביאו לרתיחה.
- בינתיים, ערבבו את 1/2 2 כוסות המרק הנותרות עם הקורנפלור עד שהוא נמס לחלוטין.
- בקערה קטנה טרפו את 2 הביצים יחד עם החלמון.
- מעל סיר המרק, החזיקו מזלג, ודרכו שפכו את הביצים מעט מעט לתוך המרק הרותח. ערבבו את המרק ובשלו 1-2 דקות.
- צקו את מרק העוף עם הקורנפלור לתוך סיר המרק וערבבו.
- הגישו חם.