סגנון שונה ומעניין לשניצל עוף. יכול להוות ארוחת צהריים טעימה מאד לילדים, ומעניינת למבוגרים. העיקר להגיש חם!
מצרכים
4 חזה עוף ללא עצמות, הלם
4 כפות מיונז של הלמן
4 כפות חרדל דיז'ון (לפי הטעם)
1 כוס לחם רגיל פירורים
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית בזיליקום מיובש
1/4 רוזמרין מיובש כפית (כתוש)
1/4 כפית שום אבקת
1/2 כפית מלח שולחני
קורט פלפל שחור
מעט דבש
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
- משטחים את חזה העוף מעט עם פטיש או בכף היד.
- מערבבים מיונז וחרדל יחד ומורחים את התערובת על חזה העוף.
- מערבבים פירורי לחם עם עשבי תיבול, שום, פלפל שחור.
- מגלגלים את חזה עוף בתערובת פירורי הלחם.
- אופים ללא מכסה, במשך 20 עד 25 דקות.
- בסיום האפיה, מוצאים מהתנור ומטפטפים מעט דבש.
להגיש חם!