שעועית ירוקה בנוסח איטלקי

שעועית ירוקה

תוספת מרהיבת עין לשולחן החג – חלבי או בשרי. לא מאמינים? תקראו עד הסוף.

החומרים ל 5 סועדים:

1/2 ק"ג שעועית ירוקה שלימה (מצרית) קפואה

3 שיני שום קצוצות

5 כפות שמן זית

1/4 כפית מלח גס גרוס

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 סלסלת עגבניות שרי חתוכות לחצאים

כמה עלי בזיליקום קצוצים

אופן ההכנה:

הגשה:

מגישים בצלחת ומעטרים בבזיליקום.

ועכשיו… לחלבי:

אחרי ההכנה לעיל, מעבירים למגש אפיה, מפזרים גבינת פרמאזן ואופים כ- 10 דקות בחום של 180 מעלות.

שדרוג:

בעת הקפצת השעועית מוסיפים מעט יין לבן.

תהנו.

באדיבות השף ניסים אברג'ל.
Exit mobile version