פשטידת תפו"א וביצים מרוקאית – מחאמר

גדלתי על הפשטידה הזאת. זו ממש פשטידה של פעם.

בניגוד לרוב המאכלים המרוקאיים, לפשטידה הזו אין זמן מיוחד. היא באה כתוספת לארוחה, בשבת בחג או סתם ביום חול.

מחאמר-0החומרים:

תבנית בקוטר 26 או תבנית מרובעת בינונית

5-6 תפו"א גדולים מבושלים (לא רכים מידי) וחתוכים לקוביות קטנות או מגורדים

2 גזרים מבושלים (לא רכים מידי) לקוביות קטנות או מגורד

1/2 לימון סחוט

3 ביצים קשות לקוביות קטנות או מגורד

5 ביצים טרופות מעט (לא מוקצפות)

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כפית פלפל לבן

1/2 עד 1 כפית מלח

1 אבקת אפיה

1/4 כפית כורכום

אופן ההכנה:

Exit mobile version