כל כך קל וטעים. קינוח אולטימטיבי לכל סעודה.
אצלינו מוותרים על הריץ'. אבל מי שרוצה שיחזיק נפח – שתוסיף.
החומרים:
- 5 ביצים מופרדות
- 3/4 כוס סוכר
- 200 גר שוקולד מריר
- 1 ריץ' לקצפת – אם רוצים.
אופן ההכנה:
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. מוציאים מהקערה, ומקציפים גם את הריץ. מאחדים ביניהם.
- בסיר כפול ממיסים את השוקולד.
- מוציאים על השיש. מערבבים את החלמונים היטב ואס- במהירות רבה (שלא יהיה לנו חביתה)- מערבבים את השוקולד עם החלמונים.
- מאחדים את השוקולד עם התערובת.
- מקפיאים.