מקורי וטעים מאד.
רכיבים:
- 1 ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות גדולות
- 1/2 כפית מלח גס
- פלפל שחור לפי הטעם
הרוטב:
- מיץ מחצי לימון
- 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
- 1/4 כוס בוטנים קלויים קצוצים
- 1 כפית דבש
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כף שמן קנולה
- מלח לפי הטעם
- כפית פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
- פזרו את המלח והפלפל השחור על הדג והמתינו 10 דקות לספיגת הטעמים
- שימו על נייר אפייה בתבנית והכניסו לתנור לאפייה בחום של 190 לכ- 15 דקות.
- ערבבו את כל מצרכי הרוטב.
- הוציאו את הדג מהתנור, וצקו את הרוטב מעליו. החזירו לתנור לאפייה נוספת של 5 דקות.