כל ביס חגיגה ילדותית!
חומרים:
- חצי כוס אבקת קקאו
- 1/3 כוס סוכר לבן
- 1/4 כוס סוכר חום
- מעט מלח
- 2/3 כוס חלב
- 1/2 1 כוסות שמנת מתוקה
- 1 כפית תמצית וניל
- 3/4 כוס מרשמלו, רצוי קטנים ואם אין אז אפשר לחתוך גדולים
- 1/2 כוס בסקוויטים, קרקרים או עוגיות – שבורים לחתיכות קטנות
- 1/3 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
- בקערה בינונית ערבבו קקאו + סוכר ומלח. הוסיפו חלב .
- טרפו עד שהקקאו והסוכר נמסים לגמרי.
- הוסיפו שמנת ותמצית וניל לתערובת. ערבבו היטב וצננו במקרר לפחות שעתיים עד לילה.
- העבירו את התערובת למכונת גלידה ביתית והכינו לפי הוראות היצרן. מעט לפני סיום ההכנה התחילו להוסיף פנימה את כל התוספות – מרשמלו, קרקרים ושוקולד .
התוצאה: גלידה קרמית, רכה ומלאה בהפתעות עם כל ביס.