שילוב של אבטיח וגלידה – פשוט נפלא!
החומרים ( 6 מנות):
- 1 כוס אבטיח
- 1/2 כוס סוכר
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפות חלב מרוכז או קרם קוקוס
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- טוחנים את האבטיח עם הסוכר. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים
- מחממים את התערובת במיקרוגל במשך 30 שניות, כדי להיות בטוחים שהסוכר נמס. מערבבים שוב.
- מוסיפים את החלב המרוכז (או קרם הקוקוס) ומערבבים.
- מקציפים את השמנת המתוקה, ומקפלים את הקצפת לתוך תערובת האבטיח.
- מקפיאים עד שהגלידה מתייצבת.
קישוט:
מקשטים בשוקולד צ'יפס (כמו גרעינים שחורים).
גיוון:
אפשר להכין את הגלידה גם עם מנגו, בננות, מלון או שילוב ביניהם.