עוף בתבלון מיוחד

עוף בתבלון מיוחד

לפתוח את המקרר, להסתכל, להחליט, להוציא ולהכין. ככה אני אוהב הכי הרבה להכין את המאכלים שאני מבשל. בהחלטה של רגע ובאינסטינקט של נבואה שנזרקת בי…

ככה גם הוכן העוף הבא. מעניין, מתובלן בתבלינים לא סטנדרטיים.

המסקנה – נביאים… יודעים לבשל!

החומרים (8 מנות):

  • 8 מנות עוף (כרעיים, שוקיים, או כל דבר שאתם רוצים)
  • 6 שיני שום כתושים
  • 2 כפיות תבלין פיצה
  • 2 כפיות אורגנו
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 עד כפית פלפל שטה גרוס (תלוי במידת החריפות שאתם מעוניינים בה)
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערה אחת כל חומרי התבלון ומערבבים.
  2. מורחים היטב כל עוף מכל הכיוונים.
  3. מכניסים למקרר כחמש שעות
  4. מחממים סיר טפלון רחב ומחממים בו מעט שמן.
  5. מטגנים את העוף כארבע דקות מכל צד עד להשחמה.
  6. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
המתכון באדיבות אתר המתכונים – גרפוד