שגיאה במסד הנתונים של וורדפרס: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '%1$s WHERE `meta_key` = 'po_content' AND `meta_value` = '%2$s'' at line 1]
SELECT `post_id` FROM %1$s WHERE `meta_key` = 'po_content' AND `meta_value` = '%2$s' ;

סטייק אנטריקוט מבושל ביין ודבש – מעדן לראש השנה

סטייק אנטריקוט מבושל ביין ודבש – מעדן לראש השנה

מנה עיקרית לראש השנה הקרב ובא, שבו הצטווינו לאכול משמנים ולשתות ממתקים – כי חדוות ה’ היא מעוזינו, משום שאנו בטוחים שהקב”ה יוציא את צדקנו לאור. גם דבש וגם משמנים – והכל לכבוד שמחת החג!

החומרים (6 מנות):
  • 1/2 1 ק”ג סטייק אנטריקוט שומני מעט

למרינדה:

  • 1/2 1 כוסות יין אדום יבש (רצוי משובח)
  • 1/2 1 כפות דבש דבורים (רצוי מפרחי הדר)
  • 1 כפית תבלין ג’ינג’ר טחון
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית כתית מעודן
  • 1/2 כפית קינמון טחון

לבישול:

  • 8 שיני שום שלמות
  • 2 כפות שמן זית כתית מעודן

לקישוט:

  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
  1. מערבבים בקערה את חומרי המרינדה היטב. יוצקים על האנטריקוט ומכניסים למקרר ללילה שלם.
  2. מחממים סיר שטוח ורחב. שמים את שמן הזית והשום ומטגנים קלות למספר שניות תוך כדי ערבוב.
  3. מכניסים את האנטריקוט (ללא המרינדה), ומטגנים משני הצדדים למספר דקות.
  4. מוסיפים את המרינדה ומכסים את הבשר במים. מביאים לרתיחה.
  5. לאחר מכן, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כשלוש שעות.
  6. מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל ומבשלים 10 דקות נוספות.
  7. מגישים בצד אורז לבן ותפודים בתנור.
המתכון באדיבות אתר המתכונים גרפוד.

השארת תגובה