ממרח שוקולד אגוזים

ממרח שוקולד אגוזים

חזרה לבית הספר במתיקות נפלאה. ממרח מצוין ובריא לכריכי הילדים.

מצרכים:
  • 300 גרם אגוזי לוז קלופים טבעיים מושרים במים ללילה (מינימום 5 שעות)
  • 3/4 כוס חלב שקדים/אורז
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • כפית שמן קנולה (אפשר שמן קוקוס למי שאוהב)
  • קורט מלח
אופן הכנה:
  1. מסננים את אגוזי הלוז ממי ההשריה וטוחנים במעבד המזון היטב, מוסיפים את שאר הרכיבים וממשיכים לטחון עד קבלת משחה אחידה.
  2. לשמירה לאורך זמן מומלץ לחלק מספר צנצנות ולאחסן במקרר.