מוס שוקולד בסיסי

מוס שוקולד בסיסי

כל כך קל וטעים. קינוח אולטימטיבי לכל סעודה.

אצלינו מוותרים על הריץ’. אבל מי שרוצה שיחזיק נפח – שתוסיף.

החומרים:
  • 5 ביצים מופרדות
  • 3/4 כוס סוכר
  • 200 גר שוקולד מריר
  • 1 ריץ’ לקצפת – אם רוצים.
אופן ההכנה:
  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. מוציאים מהקערה, ומקציפים גם את הריץ. מאחדים ביניהם.
  2. בסיר כפול ממיסים את השוקולד.
  3. מוציאים על השיש. מערבבים את החלמונים היטב ואס- במהירות רבה (שלא יהיה לנו חביתה)- מערבבים את השוקולד עם החלמונים.
  4. מאחדים את השוקולד עם התערובת.
  5. מקפיאים.