נא לא להבהל!
פשוט יש ילדים שלא אוהבים סנדויצ'ים מלוחים, חמוצים או חריפים, אלא רק מתוקים. אז במקום למרוח להם שוקולד, הנה לכם סנדויץ' חמאת בוטנים מעניין שמובטח לכם שהוא גם טעים.
אפשר להגיש אותו גם בארוחת הערב בצורה מעניינת יותר.
המרכיבים (4 כריכים):
חמאת בוטנים מתוקה
2 בננות בשלות חתוכות לפרוסות
8 פרוסות לחם שחור או לחם מחיטה מלאה
4 כפיות דבש גדושות
אפשרות מעניינת:
50 גרם אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
- מורחים שכבת חמאת בוטנים על צד אחד של הפרוסה.
- מניחים מעל פרוסות מחצי בננה.
- מורחים כפית אחת של דבש בפרוסה השניה.
- מפזרים מעט אגוזים מעל הדבש.
- סוגרים את הכריך ומכניסים לטוסטר עד להשחמה.
- לאחר שהטוסט התקרר מעט, אורזים בנייר לכריכים ושמים בתיק של הילד כהפתעה.
אם מגישים לארוחת ערב:
אפשר לזלף את הדבש מעל הכריך במקום למרוח בפנים.