גלידת הפתעות

גלידת הפתעות

כל ביס חגיגה ילדותית!

חומרים:
  • חצי כוס אבקת קקאו
  • 1/3 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • מעט מלח
  • 2/3 כוס חלב
  • 1/2 1 כוסות שמנת מתוקה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס מרשמלו, רצוי קטנים ואם אין אז אפשר לחתוך גדולים
  • 1/2 כוס בסקוויטים, קרקרים או עוגיות – שבורים לחתיכות קטנות
  • 1/3 כוס שוקולד צ’יפס
אופן ההכנה:
  1. בקערה בינונית ערבבו קקאו + סוכר ומלח. הוסיפו חלב .
  2. טרפו עד שהקקאו והסוכר נמסים לגמרי.
  3. הוסיפו שמנת ותמצית וניל לתערובת. ערבבו היטב וצננו במקרר לפחות שעתיים עד לילה.
  4. העבירו את התערובת למכונת גלידה ביתית והכינו לפי הוראות היצרן. מעט לפני סיום ההכנה התחילו להוסיף פנימה את כל התוספות – מרשמלו, קרקרים ושוקולד .
התוצאה: גלידה קרמית, רכה ומלאה בהפתעות עם כל ביס.