גלידת אבטיח

גלידת אבטיח

שילוב של אבטיח וגלידה – פשוט נפלא!

החומרים ( 6 מנות):
  • 1 כוס אבטיח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות חלב מרוכז או קרם קוקוס
  • 250 מ”ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
  1. טוחנים את האבטיח עם הסוכר. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים
  2. מחממים את התערובת במיקרוגל במשך 30 שניות, כדי להיות בטוחים שהסוכר נמס. מערבבים שוב.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז (או קרם הקוקוס) ומערבבים.
  4. מקציפים את השמנת המתוקה, ומקפלים את הקצפת לתוך תערובת האבטיח.
  5. מקפיאים עד שהגלידה מתייצבת.
קישוט:

מקשטים בשוקולד צ’יפס (כמו גרעינים שחורים).

גיוון:

אפשר להכין את הגלידה גם עם מנגו, בננות, מלון או שילוב ביניהם.