לביבות מרוקאיות – ספינז'

לחג החנוכה הקרב, הסופגניות המרוקאיות המצויינות. רק היזהרו במהירות האכילה!

המרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. ערבבו את כל המרכיבים (מלבד השמן) יחד בקערה ולושו עד לקבלת בצק דביק.
  2. כסו והתפיחו כ 60 דקות.
  3. הרתיחו שמן עמוק בסיר. לאחר שהשמן רתח, הנמיכו את הלהבה.
  4. צרו כדורים מהבצק ובתוך כל כדור צרו בעזרת האצבעות חור במרכז. בשעה שאוחזים את הבצק באוויר, הרחיבו את החור מעט מעט תוך כדי סיבוב הבצק.
  5. הכניסו לשמן וטגנו עד להזהבה. הפכו לצד השני והזהיבו.
  6. פזרו אבקת סוכר והגישו עם כוס תה חם ונענע.
באדיבות אתר המתכונים – גרפוד.
Exit mobile version