בתוך קערה, לשים בידיים את הקמח, החמאה, סוכר הוניל, אבקת האפייה והמים.
מחלקים ל- 2 חלקים את הבצק ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח, למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות. במידה והבצק דביק, מקמחים מעט בקמח).
מורחים את הבצק בממרח התמרים ומפזרים אגוזים.
מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מסמנים בסכין בעדינות את הבצק את המקומות אותם נחתוך אח"כ לעוגיות. מכינים מיתר הבצק גלילות נוספות באותו אופן.
מכניסים לתנור ואופים כ-35 דקות עד להזהבה.
מוציאים ומצננים היטב. פורסים לפי מקומות הסימון ומפזרים מעל אבקת סוכר.