לא מרזה במיוחד, אבל נו, טוב, בשבת מותר להתפנק.
מצרכים למתכון:
- קילו בצק עלים מופשר
- 2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה (500 מ"ל ביחד)
- 5 חבילות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות חלב / 1 כוס מים לפרווה
- 6 כפות סוכר
- אבקת סוכר להגשה (לא חובה)
אופן ההכנה:
- מקציפים בקערת המיקסר עם וו הקצפה את כל המצרכים מלבד בצק העלים לקרם יציב.
- פותחים את בצק העלים על משטח עבודה וקורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות רגיל (אפשר גם עם כוס).
- מסדרים את עיגולי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 200 מעלות רק עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ונצנן את עיגולי הבצק שלנו.
- לאחר שהצטננו, פותחים בעדינות כל עיגול בצק עם סכין, ממלאים בקרם ובוזקים אבקת סוכר.